PROVADA 2016

provada9-k

Het winnende ontwerp van de Namen voor de beursstand voor PROVADA 2016 in de RAI Amsterdam was een groot succes! Verschillende gemeentes presenteerden zichzelf hier. Er werd druk genetwerkt en geborreld. Opdrachtgevers en gebruikers waren razend enthoussiast over het resultaat!  

Loes GoebertusPROVADA 2016

De Namen ontwerpen het Open Science Centre

Open Sience Centre

De Namen hebben in opdracht van de Universiteit Leiden een voorlopig ontwerp gemaakt voor het Open Science Centre. Een Science Centre om wetenschap en technologie voor iedereen toegankelijk te maken. Lees meer: http://denamen.nl/project/open-science-centre/  

Loes GoebertusDe Namen ontwerpen het Open Science Centre

De Namen ontwerpen winnende beursstand

Fertile soil_v3_2

Het ontwerp van de Namen voor de beursstand van verschillende gemeentes heeft de eerste prijs gewonnen en zal op de beurs Provada in 2016 gebouwd worden!  

Loes GoebertusDe Namen ontwerpen winnende beursstand

lancering nieuwe 3d-print design oorbel: SSym

SSym 3d printed design necklace at kunstlijn Haarlem

De 3d geprinte design oorbel SSym is gelanceerd op de Kunstlijn in Haarlem. SSym staat voor Spiegel Symmetrisch, dat is wat deze vorm zo fascinerend maakt. Binnenkort zal deze ook verkrijgbaar zijn in onder andere het Van Abbemuseum.  

Loes Goebertuslancering nieuwe 3d-print design oorbel: SSym

Workshop kantine inrichting ROC

workshop kantine ROC

De kantine van het ROC is toe aan een opfrisbeurt. Hiervoor hebben de Namen een geslaagde workshop gegeven aan studenten van het ROC. Hoe zien zij hun nieuwe kantine voor zich? Een greep uit de vele tips: ‘gezelliger’, ‘intiemere plekken om te zitten met mijn vrienden’, ‘stopcontacten voor mijn laptop’ etc.    

Loes GoebertusWorkshop kantine inrichting ROC

Oplevering verbouwing Amsterdam

interieur verbouwing Amsterdam1

Met trots delen wij mee dan een bijzondere verbouwing in Amsterdam is opgeleverd! Het appartement is flink verbouwd, naar wensen van de opdrachtgever zijn de badkamer en keuken omgewisseld voor meer wooncomfort. Om dit met de beperkte ruimte mogelijk te maken is er een groene ‘badkamergang’ ontworpen, waar door een slimme inrichting veel kastruimte en een hele bijzondere badkamer zijn … Read More

Loes GoebertusOplevering verbouwing Amsterdam

de Namen & Minify Me op Into The Great Wide Open

minify-me

De Namen staan aankomend weekend op Into The Great Wide Open (Vlieland) met de 3d scanner van Minify Me. Laat jezelf 3d-scannen en uitprinten als mini figuurtje! Heb je geen kaartjes voor Into The Great Wide Open? Geen paniek, kom vanaf 9 september een keer langs in de nieuwe winkel in Amsterdam: http://minify.eu/  

Frank van Schadewijkde Namen & Minify Me op Into The Great Wide Open

Kickstarter Universe in a Box succesvol

20140504_Universe in Box Stills_09

De Kickstarter voor UNAWE’s Universe in a Box is geslaagd afgelopen dinsdag 9 juni! Er is ruim 17.000 euro opgehaald, oftwel 114% van hun doel! De Namen hebben met groot genoegen de campagnevideo voor UNAWE verzorgd.

Remco van SchadewijkKickstarter Universe in a Box succesvol

Openingsfeest de Namen

Openingsfeest de Namen

Vrijdag 23 mei was het openingsfeest van de Namen. We hebben erg genoten van het goede weer en de gezelligheid. Iedereen bedankt voor jullie enthousiasme. Wij gaan ervoor!

Loes GoebertusOpeningsfeest de Namen