OVER ONS

Hoi! Wij zijn de Namen


Onze leden maken de Namen tot wat het is: Een coöperatie met leden die houden van het werk dat ze doen en samen tot bijzondere projecten komen. Onze leden zijn professioneel, ze verstaan hun vak, leveren wat ze beloven en dat doen ze op tijd.
We werken samen omdat ons werk er beter van wordt, omdat we complexe projecten aan kunnen, maar vooral omdat we samenwerken gewoon heel leuk vinden.

ONZE LEDEN

Opgericht in 2013, vormt de de Namen een jong en bruisende coöperatie. De Namen bestaat uit designers, filmmakers, en architecten. Klaar om in te springen op elk project met hun unieke specialiteiten.
DE COÖPERATIE

Het collectief de Namen brengt betrouwbaarheid en flexibiliteit met zich mee. Wij staan garant dat het werk gedaan wordt, onder wat voor omstandigheden dan ook. Moet u een project opschalen door een naderende deadline? De mensen van de Namen staan klaar om in te springen. We kunnen alle projecten aan, van het klein tot groot. Dat is voor onze klanten een fijn idee, maar ook voor ons.

Coöperatie de Namen U.A. biedt voor ons de ideale oplossing. Binnen de coöperatie helpen onze leden elkaar met vragen, tips en cursussen. Richting opdrachtgevers bieden wij garanties wat betreft kwaliteit en continuïteit.

Door op deze manier samen te werken hebben wij de voordelen van een professioneel bedrijf, zonder daarbij als zelfstandigen de ruimte voor creativiteit, authenticiteit en ondernemerslust te verliezen.

Coöperatie de Namen U.A. is aan de ene kant een sterk merk met een professionele en betrouwbare organisatie en aan de andere kant een bron van kennis en faciliteiten voor creatieve ondernemers.
Wij zijn altijd bezig om onze coöperatie verder uitbreiden met nieuwe leden uit de vakgebieden architectuur, design en media. Getalenteerde creatieve ondernemers aan wie wij een goed georganiseerde en stimulerende omgeving kunnen bieden en die met hun specialisatie ons team kunnen versterken.

Ben je geïnteresseerd? Wij leren je graag kennen. Stuur een mailtje over jezelf , eventueel met je CV en wat projecten uit je portfolio naar contact@denamen.nl, dan nemen wij zeker contact met je op. Je kunt ook altijd langskomen op één van onze borrels, elke eerste vrijdag van de maand!

Frank van SchadewijkOver ons